Elektrický lanový naviják s dálkovým ovládáním YT-JZX-400/800-WIFI

Elektrický naviják YT-JZX z exkluzivní řady uchvátí svými kompaktními rozměry, originálním designem, nízkou hmotností, snadnou montáží a spolehlivým výkonem. Tyto navijáky dokáží zdolat veškeré překážky a poskytnout ohromující sílu a výkon na vašem pracovišti, v domácnosti, v garáži, skladu a jinde. Co dělá náš elektrický naviják skutečně výjimečným, je jeho bezdrátové ovládání, které umožňuje řídit zdvihací proces z pohodlí pracovní pozice.

Výrobek splňuje požadavky na jakost směrnice EU a je certifikován CE.

11040811
23 825 Kč vč. DPH
19 690 Kč
Počet
Na objednávku

Parametry

Nosnost, t
0,4/0,8
Hmotnost, kg
45
Průměr lana, mm
5
Rychlost zdvihu m/min
8/4
Rozměry, mm
510x410x460
Napájení, V
230
Výška zdvihu, m
32/16

Související kategorie: Zvedací zařízení Ruční a elektrické navijáky

Elektrický naviják YT-JZX z exkluzivní řady uchvátí svými kompaktními rozměry, originálním designem, nízkou hmotností, snadnou montáží a spolehlivým výkonem. Tyto navijáky dokáží zdolat veškeré překážky a poskytnout ohromující sílu a výkon na vašem pracovišti, v domácnosti, v garáži, skladu a jinde. Co dělá náš elektrický naviják skutečně výjimečným, je jeho bezdrátové ovládání, které umožňuje řídit zdvihací proces z pohodlí pracovní pozice.

Inovativní navíjecí zařízení YT-JZX přináší nejvyšší jednoduchost použití, elegantní design a spolehlivost. Tento naviják je certifikován nejen podle standardu CE, ale získal také prestižní ocenění TÜV, které je udělováno kvalitním technickým řešením. Testy a zkoušky prokazují spolehlivost, bezpečnost použité technologie a dosažení nejvyšších standardů kvality. Certifikát TÜV představuje uznání kvality a důvěryhodnosti tohoto výrobku, který splňuje přísné normy a požadavky.

Co dělá náš elektrický naviják tak výjimečným?

BEZDRÁTOVÉ OVLÁDÁNÍ

Bezdrátové ovládání umožňuje provozovat naviják na dálku. Uživatel není vázán kabeláží, což poskytuje svobodu pohybu a umožňuje ovládat naviják z různých úhlů. Navíc umožňuje operátorovi stát na bezpečném místě, zatímco naviják manipuluje s nákladem, čímž snižuje riziko nehod a zranění spojených s manipulací v nebezpečných oblastech.

Celkově lze říci, že bezdrátové dálkové ovládání zvyšuje efektivitu, bezpečnost a komfort při používání navijáku. Uživatel má větší kontrolu a flexibilitu při manipulaci s nákladem, což přispívá k výkonu a snižuje riziko rizikových situací.

VYSOKÝ VÝKON

Díky našemu jedinečnému jednofázovému motoru s napájením 230V/50Hz je možné zdvihat těžká břemena na velké výšky. To zajišťuje, že každý náklad bude zvednut s minimálním úsilím a maximální bezpečností.

JEDNODUCHÁ INSTALACE

Snadná instalace ušetří čas a úsilí. Díky jednoduché struktuře a intuitivnímu designu lze náš naviják snadno namontovat kdekoli je potřeba. S pevným ocelovým závěsem a dalším ochranným hákem YT-JZX zajišťuje nejvyšší bezpečnost provozu a minimalizuje riziko nehod.

EFEKTIVITA

Zapomeňte na energetické ztráty a neefektivitu. Díky nově navrženému převodovému mechanismu dosahuje tento naviják vysoké účinnosti. Menším úsilím dosáhnete větších výsledků.

AUTOMATICKÉ NAVÍJENÍ

Unikátní a inovativní mechanismus pro automatické navíjení lana řeší problémy s poškozením, zamotáním a stlačením ocelového lana. To zajišťuje, že ocelové lano je správně navinuto a chrání ho před poškozením, čímž výrazně zvyšuje bezpečnost.

Nové zařízení pro automatické navíjení lana a změnu směru poskytuje pravidelné navíjení lana a chrání ho před poškozením, čímž prodlužuje jeho životnost více než 5000krát.

SNADNÁ VÝMĚNA LANA

Výměna lana je rychlá a jednoduchá, není nutné demontovat bubnový navíječ ani celý stroj.

BEZPEČNOST

YT-JZX splňuje nejnovější evropské standardy a je vybaven zařízením pro horní a dolní limitování polohy, což zvyšuje bezpečnost provozu. Naviják má také bezpečnostní stupeň IP 54, ED 20% A1 8000 cyklů plného zatížení.

 

Tento kompaktní přenosný elektrický kladkostroj lze využít při různých zvedacích pracích, jako je stavba, budování, skladování, těžba, lodní doprava a další. Objevte revoluční elektrický zvedák YT-JZX z řady Golden Series New Generation!

Výrobek splňuje požadavky na jakost směrnice EU a je certifikován CE.

 

Mohlo by vás také zajímat

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Vážení zákazníci, z důvodu dovolené 2.4.2024 nebudeme na našem telefonním čísle k dispozici. Vaše objednávky však budou vyřízeny v obvyklých termínech. Děkujeme za pochopení.